Ajankohtaista

Hätäisimmät jutut kannattaa käydä kurkkaamassa
Facebookin puolelta

3.4.2019 - Internet on pysäytetty

Saakeli. Paha tilanne. Kotisivut olivat kadonneet. Edellinen varmuuskopio vain kolmisen vuotta vanha. "Ei panikoida" sanoi Jari täydessä paniikissa ja siirtyi siivouskomeroon hautaamaan kasvonsa 10 litran muoviämpäriin. Ja katso. Vain viikkoa myöhemmin sivut ovat lähes täydellisesti jälleenrakennettu! Kannatti pysyä rauhallisena!

Täällä on pari uuttakin juttua. Esimerkki! Jarin kirjoittelemat pakinat ja päiväkirjat on nyt koostettu kätevästi yhdelle sivulle. Toinen esimerkki! Epicin koko tuotantoarkisto on myös lisätty tänne. Kätevää kuin katolta tippuminen! Palataan taas kolmen vuoden kuluttua!


4.9.2016 - Team Trilogyn koijarit esittäytyvät!

Käytiin härnäämässä Team Trilogylaisia Oulun Virpiniemessä kameroiden kanssa ja siitähän tuli yhtä juhlaa! Voit kurkata videon täältä.

Ja ehdittiin siellä ottaa videon lisäksi muutama risu.. kuvakin.


17.8.2016 - Partsi niistää EM-kisaradan!

Parviaisen Juho kommenttiraidalla varustettu EM-kisaradan esittely ja EDGC Preliminary turnauksen viimeinen kierros. Saumattomasti yhteen paketoituna!


13.11.2015 - Huono päivä!

Nyt sattuu Juhoa leukaan. Ja hieman muuallekin. Perustuu melkein tositapahtumiin. The Disc Golfer - Bad Day, olkaa niin hyvät!


30.6.2015 - Westernin törkkäsi!

Tolkuttomasta ideasta liikkeelle lähtenyt kiekkolänkkärihanke on viimein päätynyt julkaisuun asti. Olipa huikean mukava tuotanto! Asiasta voi halutessaan lukea tarkemmin kuvauspäiväkirjasta.


13.5.2015 - This is it!

Tässähän kävikin niin, että Epicin ShortDoc-pilottijakso pölähti julkaisuun jo tänään. Ei se mitn! Nyt naatitaan:


13.5.2015 - Isoa vaihdetta!

Voimme ylpeänä ilmoittaa, että SpinTV on tarttunut Disc Golf ShortDoc Series -pilottiimme ja julkaisee pätkän tämän viikon loppupuolella tai heti ensi viikon alussa. Mikäli katsojia ja kiinnostuneita riittää, niin näitä tehdään takuulla lisää! Stay tuned!


27.4.2015 - Lämä tiskiin

Ensimmäinen virallinen Disc Golf ShortDoc -seriesin kuvaussessio saatiin eilen pakettiin. Aivan huikea päivä! Tähän asti tällä porukalla on puuhasteltu vain keskenään, joten tilanne oli kaikille uusi kun ohjattavana ja kameran edessä tölllistelikin frisbeegolfin ammattilainen Hra Niko Rättyä Discmanian tallista. Hieno mies. Ja jumapertana että se mies osasi heittää! Tästä on hyvä jatkaa jälkituotantoon. Ensimmäisen ShortDocin julkaisuaikatauluksi on määritelty toukokuu. Tiedotamme asiasta välittömästi kun aikataulu tarkentuu.


13.4.2015 - Kumppaneita ja kotisivuja

Asiathan etenevät vallan mainiosti. Ensimmäinen asiakasvetoinen kuvauskeikka lukittuna jo kuluvalle kuulle. Armoton käsikirjoitus käyntiin ja kuvauskalustoa puunaamaan. Samalla askarrellaan kotisivut julkaisukuntoon. Siinä onkin tekemistä. Joku äkkipikainen saattaisi paiskata näppäimistöä nyrkillä noiden css-tiedostojen ja minkälie tagien kanssa, mutta onneksi me olemme kaikki rauhan miehiä ja kadehdittavia viilipyttyjä. Paitsi Pasi, joka paiskaa näppäimistöä nyrkillä.

Yhteistyötahoiksi ovat varmistuneet SpinTV, Powergrip, Discmania ja Innova. Mykistävää ja ällistyttävää. Mykis & ällis!


12.4.2015 - Rymytään yhdessä

Ry käy ja kukkuu. Patentti- ja rekisterihallitus läpsäytti meille tiskiin myöntävän päätöksen. Tai ei ne mitään läpsäyttäneet, koska kaikki hoitui niin näppärästi sähköisten palveluiden avulla. Mutta nyt siis edustamme rekisteröityä aatteellista yhdistystä ja olemme oikeustoimikelpoisia. Kuulostaapa juhlavalta ja uhkaavalta samanaikaisesti! Vähän kuin olisi puutarhajuhlissa haastemiehen väijyessä kintereillä!

Samaan syssyyn anoimme Viestintävirastolta .fi -domainia, joka nykyisin on kuulemma pelkkä muodollisuus. Siis sen anomuksen tekeminen. Myöntävä päätös on käytännössä selvä jo ennen anomusta, kunhan domainin nimessä ei ole mitään rienaavaa tahi loukkavaa. Me viattomat ja kunnialliset veronmaksajat siis rahoitamme kaiken yleishyödyllisen lisäksi myös tällaisia muodollisia päätöksiä. Huippua!


3.4.2015 - Tuulta purjeisiin

Alle vuoden vanha Perseruvella -yhteisö istui edellisillan miettien syntyjä syviä. Pari viikkoa aikaisemmin julkaistu Epic Winter Disc Golf -video on saanut sellaisen vastaanoton, jota meistä kukaan ei odottanut. Tätähän voisi tehdä ihan kunnollisella agendalla jos kerran yleisöä ja kannustajia riittää. Kiinnostuneita yhteistyötahojakin voisi palvella paremmin jos otetaan ja järjestäydytään kunnolla asian taakse.

Kun asiaa on tarpeeksi mehusteltu ja vatkattu näkökulmasta jos toisesta, päädymme perustamaan voittoa tavoittelemattoman yhdistyksen. Perustamiskokous pidetään samalta istumalta. Nimeksi valikoituu Epic DG Films ry. Jos yhdistyksen jäsenet eivät juurikaan seksiä tihku, niin yhdistyksen nimi ainakin tihkuu. Tavoitteeksi kirjataan frisbeegolfin lajinäkyvyyden nostaminen. Ei huono tavoite ollenkaan! Sitten sanoista tekoihin. Joka tässä vaiheessa tarkoittaa valtion byrokratiarattaisiin heittäytymistä. Patentti- ja rekisterihallitus. Verohallinto. Lippuja ja lappuja. Y-lomakkeita. Liitteitä. Missä välissä saa heittää kiekkoa?!